Thuisverpleging

Uw noden & welzijn primeren

Aangepaste verpleegkundige zorg aan huis

Bij Thuisverpleging VDB kan u terecht voor alle verpleegkundige zorgen, van diabeteszorg tot pijnbestrijding. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in wondverzorging, waardoor we zelfs met de meest complexe wonden raad weten. Via onze vaste partners beschikken we over het kwalitatiefste medische materiaal. Hieronder vindt u een opsomming van onze verschillende thuiszorgdiensten.

Heeft u vragen over verpleegkundige zorg aan huis? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Nood aan thuisverpleging?

Maak vandaag nog uw afspraak!
Thuisverpleging vdb thuisverpleging 14 1

Open & eerlijke communicatie

Thuiszorg voor én door mensen

Thuiszorg is zoveel meer dan enkel wondverzorging of medicatie toedienen. Daarom bieden we niet enkel een uiteenlopend takenpakket aan, maar begeleiden we u evengoed bij de praktische kant van de zaak. Van een totaalzorg aan huis gesproken!

Als u bijvoorbeeld een zorgpremie wil aanvragen, kunnen we u daarbij ondersteunen door de juiste attesten aan te leveren. Daarnaast kunnen we u vervoeren naar en bijstaan tijdens ziekenhuisconsultaties. Rolstoelgebruikers kunnen we dan weer naar hun gewenste bestemming brengen in ons aangepaste voertuig.

Verder dragen we een open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel, zowel met u als met uw huisarts. We houden alle observaties en wondzorgfoto’s nauwkeurig bij in uw digitale patiëntendossier m.b.v. de Connect-app. Zo blijft uw huisarts of specialist op de hoogte van elke ontwikkeling in uw behandeling.