Getuigenissen

Onze thuiszorg & thuishospitalisatie beoordeeld

Wij zetten het welzijn van onze patiënten te allen tijde voorop. Lees hier waarom ze onze aanpak op prijs stellen.

 Herman D.S.
  Herman D.S.

  Reeds drie jaar verzorgt Roel en zijn team mijn echtgenote 3 keer per dag. Ze kreeg een hersenbloeding waardoor ze volledig afhankelijk werd van de hulp van derden. Ook is zij rolstoel patiënte en heeft ze bij alles begeleiding nodig. Ikzelf sta in voor de mantelzorg waardoor ik goed geplaatst ben om te beseffen voor welke uitdaging de thuisverpleging hier elke dag staat. Roel Van den Berge heeft een gespecialiseerde onderneming die thuishospitalisatie voorziet, mijn ondervinding heeft mij geleerd dat zij veel efficiënter te werk gaan dan de grote organisaties in thuisverpleging. Patiënten van hogere leeftijd zien liever dagelijks vertrouwde gezichten en hebben graag een persoonlijk aanspreekpunt. Roel is coördinator en gaat steeds op zoek naar de beste oplossing als er zich een probleem stelt. De service dat die mensen leveren is van de bovenste plank. Wij zijn echt heel tevreden.

  Lionella K.
   Lionella K.

   In 2018 leerde ik Roel kennen in het ziekenhuis van Zottegem waar ik toen een rugoperatie onderging. Onmiddellijk hadden we een vlotte babbel en bleek dat we maar twee straten van elkaar wonen. Na mijn ontslag uit het ziekenhuis was Roel de geknipte man om de dagelijkse wondzorg uit te voeren. Ook de mantelzorg voor mijn echtgenoot moest ik in die periode tijdelijk uit handen geven. Alles werd steeds tot in de perfectie uitgevoerd, altijd met de glimlach en op het afgesproken uur. Nadien zijn we op hem kunnen blijven rekenen, ook als het minder goed ging met mijn echtgenoot. De steun die ik kreeg van Roel en zijn team na zijn overlijden in 2020 is ongelofelijk. Dag en nacht staan ze paraat. Naast mijn fantastische dochter, schoonzoon en kleindochter is het een echte geruststelling dat Roel of een collega dagelijks langskomt en tijd voor mij maakt. Het is een aanrader met een grote A!

   Christel G.
    Christel G.

    In augustus 2016 ging ik op ziekenbezoek in het Sint-Elisabethziekenhuis. Roel was een van de verpleegkundigen op die afdeling. Als ik zag hoe professioneel, empathisch en bemoedigend hij omging met zijn patiënten, was ik toch wel fier op mijn oud-leerling. Hij vertrouwde mij toen ook toe dat hij graag met thuisverpleging wou starten. Een paar jaren later ontdekte ik de Facebookpagina van “thuisverplegingvdb”: zo wist ik dat Roel zijn nieuwe uitdaging was gestart. Via zijn pagina ben ik Roel beginnen volgen en zag ik welke initiatieven hij nam in de moeilijke lockdownperiode. In december 2020 had mijn mama, na een verblijf in het ziekenhuis, thuisverpleging nodig. Ik contacteerde Roel en de dag nadien werd mama al opgenomen in zijn planning. Vanaf dat moment kwam Roel elke dag langs. Het klikte meteen met mama. Roel is steeds aanwezig op het afgesproken uur, de zorg is altijd perfect uitgevoerd, hij luistert naar de noden van mama en probeert die telkens op te lossen. Dit alles gebeurt altijd met de glimlach. Ook voor het vervoer naar ziekenhuisconsultaties konden we rekenen op Roel. Bij Roel is thuisverpleging zoveel meer dan medicatie toedienen of een wonde verzorgen. Mama en ik danken Roel en Michiel voor de uitstekende zorgen.

    Aurelie
     Aurelie

     Als kankerpatiënt kon mijn mama dagelijks rekenen op de zorgen van Roel en zijn team. Met groeiende verbazing kon ik vaststellen hoe geëngageerd en empathisch Roel met mijn mama omging. Geen enkele vraag was hem te veel. Ook toen mijn mama even weg van huis verbleef was de verdere verplaatsing voor Roel geen punt en bleef hij haar ondersteunen. Wanneer mijn mama voor behandeling op vroege uren naar het ziekenhuis moest, was het voor Roel vanzelfsprekendheid dat hij haar voor vertrek in de ochtend kwam verzorgen. Roel is een verpleger met het hart op de juiste plaats, iemand die oprecht betrokken is en waar je als patiënt en familie voor de volle 100 procent op kan rekenen. Roel en zijn team waren een onmisbare steun in een moeilijke periode en betekenden zowel voor mijn mama als mezelf een wereld van verschil.

     Sabine O.
      Sabine O.

      Het is de laatste dag geweest dat je als “mijn” thuisverpleegkundige langskwam Je genas mijn wonde op spectaculaire snelle en deskundige manier. Geloof me, als OK VPK weet ik als geen ander wat steriliteit en goede wondzorg betekent. You did it! Ik had constant het volste vertrouwen in jou, mede ook de plastisch chirurg, de vaatchirurg en zeker niet te vergeten de VPK vd wondkliniek. Dankje Roel Om die vriend te zijn in deze moeilijke periode die je me hielp te overbruggen. Dankjewel Roel voor zoveel. Ik kon altijd bij jou terecht en dat siert je als thuisverpleegkundige! Want niet alleen de zorg maar ook de persoon staat bij jou altijd voorop. Respect! Altijd! Doe zo voort!